Testimonial - GatherCare

Testimonial

Saya mengharapakan kepada Gathercare sebab saya sebagai suri rumah, tiada perlindungan dari syarikat, jadi saya risaukan bila jadi emergency macam sakit saya kali ni, bil hospital sampai RM19 ribu. Gathercare tidak menghampakan, proses yang cepat, coverage penuh, dan bayaran pun rendah.

Pn. Afiza

Claimed RM19,367 | Appendicitis

Resdung saya teruk sampai menjejaskan kualiti hidup saya. Finally saya terpakasa melakukan pembedahan dan alhamdulillah, selepas itu keadaan saya semakin baik. Bil hospital saya Gathercare uruskan, dengan servis yang ok, tidak banyak hal, tip-top. Saya bagi five star!

Pn. Saidah

Claimed RM16,411.30 | CHRONIC RHINITIS

Selepas berlaku kecederaan ni, saya sedar waktu tu yang kesihatan ni mahal. Sebab kita tak tahu bila akan berlaku kemalangan, atau jatuh sakit. Jadi walaupun masih muda, kita perlu fikirkan macam mana untuk dapatkan perlindungan dan bagi saya, Gathercare ni memang sangat membantu.

En. Haziq

Claimed RM3574.15 | Tear of Meniscus

Perut saya sakit berterusan walaupun selepas memakan ubat klinik. Akhirnya kami buat keputusan untuk ke bahagian kecemasan hospital. Nasib baik suami daftarkan Gathercare. Semua urusan pendaftaran sehingga masuk ke wad berjalan lancar. Semasa discaj, hospital maklumkan gathercare dah bayarkan semua bil saya. Terima kasih Gathercare.

Pn. Ayu

Claimed RM3156.40 | Cholecystitis

Saya tak fikir pun, saya tak pernah tahu pun nak bayar berapa. Sebab fee dia memang sangat murah, kalau paling tinggi pun RM50. Saya harap semua orang dapat join GatherCare, sebab GatherCare ini macam satu sharing. Kalau ahli masuk ward kita akan share sama-sama bayar, kalau lagi ramai kita akan bayar lagi murah. Dia sangat membantu.

Ms. Iza

Claimed RM5603.40 | Acute Sinusitis

There’s absolutely zero worries and I paid zero cents from admission until discharged. I fell from a lorry and broke my elbow real bad. The cost to reconstruct my elbow was approaching RM40k, it made me think twice about my safety. Thankfully GatherCare lessen the pain in terms of my medical cost and smoothen the process of admission. Been more than 2 years joining this program, total amount I shared was just RM119.01. Thank you Gathercare.

Mr. Daniel Liew

Claimed RM48,242.65 | ELBOW FRACTURE

Saya ke hospital kerajaan tetapi mengambil masa lama. Jadi saya dapatkan surat rujukan dari hospital dan terus mendapatkan rawatan di Columbia Asia Hospital, Seremban. Proses semua lancar dan team Gathercare memberi response yang baik. 

Mr. Zhafri

Claimed RM13,428.80 | LOCal infection of skin AND OTHERS

Saya dapat tahu program ni dari kawan saya sendiri yang recommend. Mula-mula saya tak percaya tapi tak apa lah try saja dulu. Dia kata kawan dia pun pernah admit sekali dan feedback dia program ni menguntungkan. Kebetulan saya tak sihat, dan pergi ke KPJ Rawang dan saya tunjuk membership saya dan hospital kata ok, boleh admit. Prosesnya memang mudah.

Pn. Zuraidah

Claimed RM2435.80 | ACUTE GASTRITIS