Testimonial

Saya tak fikir pun, saya tak pernah tahu pun nak bayar berapa. Sebab fee dia memang sangat murah, kalau paling tinggi pun RM50. Saya harap semua orang dapat join GatherCare, sebab GatherCare ini macam satu sharing. Kalau ahli masuk ward kita akan share sama-sama bayar, kalau lagi ramai kita akan bayar lagi murah. Dia sangat membantu.

Ms. Iza

Claimed RM5603.40 | Acute Sinusitis

There’s absolutely zero worries and I paid zero cents from admission until discharged. I fell from a lorry and broke my elbow real bad. My hospital bill was approaching RM10k, it made me think twice about my safety. Thankfully GatherCare lessen the pain in terms of my medical cost and smoothen the process of admission. Been more than 2 years joining this program, total amount I shared was just RM119.01. Thank you Gathercare.

Daniel, 36

Claimed RM8308.35 | ELBOW FRACTURE

Saya ke hospital kerajaan tetapi mengambil masa lama. Jadi saya dapatkan surat rujukan dari hospital dan terus mendapatkan rawatan di Columbia Asia Hospital, Seremban. Proses semua lancar dan team Gathercare memberi response yang baik. 

Zhafri, 30

Claimed RM13,428.80 | LOCal infection of skin AND OTHERS

Saya dapat tahu program ni dari kawan saya sendiri yang recommend. Mula-mula saya tak percaya tapi tak apa lah try saja dulu. Dia kata kawan dia pun pernah admit sekali dan feedback dia program ni menguntungkan. Kebetulan saya tak sihat, dan pergi ke KPJ Rawang dan saya tunjuk membership saya dan hospital kata ok, boleh admit. Prosesnya memang mudah.

Pn. Zuraidah

Claimed RM2435.80 | ACUTE GASTRITIS

Registration Form