Gather Raya Lucky Draw - GatherCare

Gather Raya Lucky Draw

KUALA LUMPUR: Berita baik bagi yang masih bertangguh untuk menyertai Pelan Perkongsian Perubatan Gathercare! Kini tiba masa yang paling sesuai bagi anda untuk akhirnya mendaftar menjadi Pekongsi Gathercare!

Bermula 16 April sehingga 15 Mei 2020, sempena Hari Raya ini anda berpeluang memenangi hadiah-hadiah menarik cabutan bertuah.

Apa yang perlu anda lakukan untuk mengambil bahagian dalam cabutan bertuah ini?

Mudah sahaja, anda cuma perlu mendaftar sebagai Pekongsi Gathercare dalam tempoh promosi Gather Raya ini. Jika anda mendaftar, anda akan mendapat satu penyertaan, tetapi jika anda juga mendaftar bagi anak-anak anda, setiap pendaftaran akan menerima satu penyertaan. Ini bermakna, lebih peluang untuk anda memenangi cabutan bertuah ini!

Hadiah Pertama! Sebuah basikal lipat TRS Topaz 20″ 8 speed Shimano bernilai RM999
Hadiah Kedua! Sebuah Air Fryer berkapasiti 8 liter bernilai RM199
Hadia Ketiga! Sebuah cordless vacuum cleaner bernilai RM100
Hadiah Saguhati! Kesemua yang mendaftar dalam tempoh cabutan bertuah akan menerima RM20 voucehr KFC setiap satu

Keputusan cabutan bertuah akan diumumkan melalui Fb Live page Gathercare, https://www.facebook.com/Gathercare pada 15 Mei 2020.

Kebarangkalian untuk anda terpilih adalah sama tidak kira berapa penyertaan pun yang kami terima, kerana bilangan hadiah akan digandakan mengikut bilangan penyertaan. Jadi kenapa tak mahu cuba?

Kongsikan kepada rakan-rakan dan keluarga! Semoga Raya ini anda bernasib baik, disamping menyediakan perlindungan perubatan yang paling berbaloi bagi diri anda dan insan di bawah jagaan anda.

Share this

Leave a Comment

Your email address will not be published.